Τηλεοπτικα καναλια: Οι πρωτοι στο Twitter

followers tvΙσχυρή είναι η παρουσία των τηλεοπτικών καναλιών στο Twitter, όπου σχεδόν όλα συγκεντρώνουν έναν σημαντικό αριθμό followers, γεγονός που δείχνει την έμφαση που δίνουν πλέον όλοι στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ωστόσο κι εδώ υπάρχουν σημαντικές διαφορές από μέσο σε μέσο ενώ υπάρχουν και αυτά που ουσιαστικά απέχουν από την μάχη των social media.

Πρώτος με μεγάλη διαφορά στη σχετική λίστα βρίσκεται ο ΣΚΑΙ, που νωρίς επένδυσε σοβαρά στo Twitter, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή ο λογαριασμός του να έχει 194864 followers. Στην δεύτερη θέση συναντάμε τον ΑΝΤ1 με 70926 followers και σε απόσταση αναπνοής ο ALPHA με 70464 followers. Τέταρτο το MEGA με 48857 followers και στην πέμπτη θέση με 34786 followers το STAR. Αδύναμη ακόμη η παρουσία της E tv στο Twitter καθώς συγκεντρώνει μόνο 700 followers ενώ δεν διαθέτει λογαριασμό το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Το reforme.gr δεν συμπεριλαμβάνει στις μετρήσεις την ΝΕΡΙΤ γιατί αυτή την στιγμή το κανάλι λειτουργεί ως συνέχεια του μορφώματος της ΔΤ την δημιουργία και λειτουργία της οποίας έχουν καταδικάσει οι ενώσεις συντακτών.

followers tv

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s