Οι μετρησεις του reforme.gr στα Μεσα Ενημερωσης

Το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου αλλά και των Μέσων Ενημέρωσης κέρδισε το reforme.gr από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του. Μόλις την 4η ημέρα λειτουργίας του το reforme.gr μπήκε στην λίστα των TOP 100 Blogs of the Day του WordPress, ενώ την 5η ημέρα λειτουργίας του βρισκόταν στην θέση 43!

Θερμή ήταν και η αναταπόκριση των Μέσων Ενημέρωσης στη δημοσιοποίηση των μετρήσεων του reforme.gr, με δεδομένο ότι ως σήμερα δεν είχε αρχίσει η χαρτογράφηση του ανταγωνισμού της ενημέρωσης στο διαδίκτυο και περιοριζόταν αποκλειστικά στις παραδοσιακές μετρήσεις πωλήσεων των εφημερίδων, τηλεθέασης και ακροαματικότητας.

Οι μετρήσεις του reforme.gr φιλοξενήθηκαν το Σάββατο 07 Ιουνίου στο δικτυακό τόπο enikos.gr ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σε αριθμό followers στο Twitter μεταξύ των πρώτων 20 σε επισκεψιμότητα ενημερωτικών sites και blogs.

Η εβδομαδιαία εφημερίδα Το Χωνί, σύμφωνα με τις μετρήσεις του reforme.gr, είναι η δημοφιλέστερη εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας, μεταξύ των χρηστών του Facebook. Το Χωνί φιλοξένησε την είδηση στον δικτυακό του τόπο, ενώ συμπεριέλαβε τις μετρήσεις και στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του που κυκλοφόρησε εκτάκτως το Σάββατο 7 Ιουνίου.

     

 Τα Χανιώτικα Νέα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τους περισσότερους followers στο Twitter μεταξύ των περιφερειακών εφημερίδων ημερήσιας κυκλοφορίας, ενώ βρίσκονται στην τρίτη θέση στην αντίστοιχη λίστα του Facebook. Η εφημερίδα «γιόρτασε» τα αποτελέσματα της μέτρησης του reforme.gr με αναρτήσεις τόσο στο δικτυακό της τόπο, όσο και στο πρωτοσέλιδό της.

   

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s