Τηλεοπτικα Καναλια: Τα πρωτα στα Facebook

facebook likes tv τηλεοπτικά κανάλια social mediaΤη μεγάλη διείσδυση του Facebook στους χρήστες του διαδικτύου αξιοποιούν όλο και περισσότερο τα μεγάλα Τηλεοπτικά Δίκτυα της χώρας, προκειμένου να προσελκύσουν το κοινό του διαδικτύου, τόσο στα τηλεοπτικά τους προγράμματα όσο και στις δικτυακούς τους τόπους.
Σε διάστημα ενός μόλις μήνα τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας αυξάνουν τον αριθμό των Likes στις σελίδες τους στο Facebook με ρυθμό που ξεπερνά το 5%. Την μεγαλύτερη αύξηση καταγράφουν το STAR με 7,26% και ο ALPHA με 7,22% και την μικρότερη ο ΣΚΑΪ ο οποίος αύξησε κατά 1,98% τον αριθμό των Likes στη σελίδα του από την αντίστοιχη μέτρηση του reforme.gr τον Ιούνιο.
Η σειρά των τηλεοπτικών δικτύων στο Facebook παρέμεινε ίδια σε σύγκριση με τον Ιούνιο, με το ΜΕGA να βρίσκεται στην κορυφή με 309.969 Likes. Δεύτερος αλλά με μεγάλη διαφορά έρχεται ο ΑΝΤ1 με 258.271 και τρίτος ο ALPHA με 167.376 Likes. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η σελίδα του ομίλου ΣΚΑΪ με 128.621 Likes και στην πέμπτη το STAR με 47.945. Μακριά από τα υπόλοιπα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα βρίσκονται το E tv με 5.720 και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV με μόλις 2.027 Likes.

Το reforme.gr δεν συμπεριλαμβάνει στις μετρήσεις τη ΝΕΡΙΤ γιατί αυτή τη στιγμή το κανάλι λειτουργεί ως συνέχεια του μορφώματος της ΔΤ τη δημιουργία και λειτουργία της οποίας έχουν καταδικάσει οι Ενώσεις Συντακτών.

facebook likes tv τηλεοπτικά κανάλια social media

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s