Τηλεοπτικα Καναλια: Τα πρωτα στο Twitter

tv followersΑυξητική είναι η τάση των Followers που αποκτούν στο Twitter τα τηλεοπτικά κανάλια και για τον μήνα Ιούλιο. Με ένα μέσο ποσοστό της τάξης του 6.29% τα περισσότερα τηλεοπτικά δίκτυα διευρύνουν σταδιακά τους λογαριασμούς που διατηρούν στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Η μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση αγγίζει το 10% και την σημειώνει ο ALPHA ενώ οριακά αύξησε αυτόν τον μήνα τους ακολούθους του (1.27%) ο ΣΚΑΙ.

Αναλυτικά η κατάταξη φέρνει και αυτόν τον μήνα στην κορυφή τον ΣΚΑΙ, που όπως επισημάναμε και στην προηγούμενη μέτρηση του reforme.gr τον Ιούνιο επενδύει εδώ και χρόνια στο Twitter, με 197331 Followers. Στη δεύτερη θέση, αλλά με μεγάλη διαφορά, βρίσκεται ο ALPHA που κερδίζει μια θέση σε σχέση με τον Ιούνιο και συγκεντρώνει 76969 Followers. Τρίτος, από την δεύτερη θέση, ο ΑΝΤΕΝΝΑ με 74816 Followers, ενώ σταθερά στην τέταρτη θέση το MEGA με 52158 Followers. Στην πέμπτη θέση το STAR με 37277 Followers ενώ σε πολύ χαμηλά επίπεδα κινείται ο λογαριασμός του E TV που διαθέτει μόλις 755 Followers. Δεν διαθέτει λογαριασμό στο Twitter το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.
Το reforme.gr δεν συμπεριλαμβάνει στις μετρήσεις την ΝΕΡΙΤ γιατί αυτή την στιγμή το κανάλι λειτουργεί ως συνέχεια του μορφώματος της ΔΤ την δημιουργία και λειτουργία της οποίας έχουν καταδικάσει οι Ενώσεις Συντακτών.

 

tv followers

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s