Τop 20 ενημερωτικα sites: Η απηχηση τους στο YouTube

YouTube συνδρομητές metrics μετρησεις pure players ενημερωτικά sitesΔυο διαμετρικά αντίθετες προσεγγίσεις διαπιστώνεται ότι υπάρχουν από τα ενημερωτικά sites του διαδικτύου αναφορικά με την αξιοποίηση του YouTube και κατά συνεπεία με την χρήση και αξιοποίηση των videos.

Στη μέτρηση του reforme.gr παρατηρείται ότι υπάρχουν sites που όχι απλώς διαθέτουν κανάλια στο δημοφιλέστερο στα νεανικά κοινά δίκτυο, αλλά συγκεντρώνουν και μεγάλο αριθμό συνδρομητών, ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχουν δικτυακοί τόποι που είτε έχουν μια εξαιρετικά ανίσχυρη παρουσία, είτε δεν διαθέτουν καν λογαριασμό στο YouTube.
Από τα ενημερωτικά sites που βρίσκονται στην πρώτη εικοσάδα στις τάσεις επισκεψιμότητας του alexa.com, το ισχυρότερο κανάλι στο YouTube διαθέτει το enikos.gr με 80610 συνδρομητές. Στη δεύτερη θέση, αλλά αρκετά μακριά από το πρώτο, βρίσκεται το newsit.gr με 44076 συνδρομητές. Από εκεί και μετά οι αριθμοί των συνδρομητών υποχωρούν αισθητά καθώς στην τρίτη θέση βρίσκεται το makeleio.gr με 5689 συνδρομητές, στην τέταρτη το newsbeast.gr με 5049 συνδρομητές και στην πέμπτη θέση το newsbomb.gr με 1837 συνδρομητές.

 

YouTube συνδρομητές metrics μετρησεις pure players ενημερωτικά sites

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s