Τηλεοπτικα Καναλια: Τασεις επισκεψιμοτητας-Οκτωβριος

tv-alexa-octoberΜια ισχυρή παρουσία, που όμως απέχει αρκετά από τα αμιγώς ενημερωτικά μέσα, διαθέτουν στο διαδίκτυο οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Με ιστοτόπους στους οποίους προβάλλουν κυρίως τα τηλεοπτικά τους προγράμματα, τα κανάλια εθνικής εμβέλειας, προσελκύουν ένα σημαντικό αριθμό των χρηστών του διαδικτύου εκμεταλλευόμενα τα ισχυρά brands που διαθέτουν.

Στις τάσεις επισκεψιμότητας, όπως αυτές διαμορφώνονται σύμφωνα με το alexa.com για τον μήνα Οκτώβριο, δεν παρατηρούνται μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση του reforme.gr.
Στην πρώτη θέση βρίσκεται σταθερά ο ΣΚΑΙ, που θα πρέπει να σημειώσουμε ότι διαθέτει μια ενιαία διαδικτυακή πύλη για όλα τα μέσα του ομίλου, καταλαμβάνοντας την 64η θέση στο σύνολο των sites στην Ελλάδα. Δεύτερο ακολουθεί το STAR που στο σύνολο καταλαμβάνει την 106η θέση και στην τρίτη θέση βρίσκεται ο ΑΝΤ1 (113η θέση στο σύνολο). Στην τέταρτη θέση συναντάμε το MEGA (164η θέση στο σύνολο), στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο ALPHA (204η θέση) και στην έκτη το Ε-TV (1561η θέση). Πολύ μακριά από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό βρίσκεται το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-TV το οποίο καταλαμβάνει την 6561η θέση στο σύνολο των sites στην Ελλάδα.

Το reforme.gr δεν συμπεριλαμβάνει στις μετρήσεις την ΝΕΡΙΤ γιατί αυτή την στιγμή το κανάλι λειτουργεί ως συνέχεια του μορφώματος της ΔΤ την δημιουργία και λειτουργία της οποίας έχουν καταδικάσει οι Ενώσεις Συντακτών.

tv-alexa-october

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s