Τηλεοπτικα Καναλια: Followers στο Twitter-Οκτωβριος

tv twitter octoberΜε πολύ γρήγορους ρυθμούς διευρύνουν τους λογαριασμούς που διατηρούν στο Twitter τα τηλεοπτικά κανάλια. Ο μέσος όρος αύξησης του αριθμού των followers ξεπερνά το 10% σε σύγκριση με την προηγούμενη μέτρηση του reforme.gr, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο Twitter.

Στην πρώτη θέση, με μεγάλη διαφορά, βρίσκεται ο ΣΚΑΙ που συγκεντρώνει 218125 followers στο λογαριασμό που διατηρεί και που είναι κοινός για όλα τα μέσα του ομίλου. Στην δεύτερη θέση ακολουθεί ο ALPHA που συνεχίζει να ισχυροποιεί με εντυπωσιακό ρυθμό την παρουσία του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο και πλέον έχει φτάσει τους 87101 followers. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο ΑΝΤ1 με 81116 followers, στην τέταρτη θέση το MEGA με 56937 followers και πέμπτο είναι το STAR με 41113 followers. Στη συνέχεια με ένα λογαριασμό που μετρά λίγους μήνες ζωής και κατά συνέπεια βρίσκεται ακόμη σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ακολουθεί το E-TV με 1782 followers ενώ εκτός συναγωνισμού βρίσκεται ουσιαστικά το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV που αριθμεί μόλις 41 followers στο λογαριασμό του στο Twitter.

Το reforme.gr δεν συμπεριλαμβάνει στις μετρήσεις την ΝΕΡΙΤ γιατί αυτή την στιγμή το κανάλι λειτουργεί ως συνέχεια του μορφώματος της ΔΤ την δημιουργία και λειτουργία της οποίας έχουν καταδικάσει οι Ενώσεις Συντακτών.

tv twitter october

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s