Τηλεοπτικα Καναλια: Εγγεγραμμενοι στο YouTube – Οκτωβριος

τηλεοπτικά κανάλια, μέτρηση, εγγεγραμμένοι, metrics, youtube, tv, reformeΤον αριθμό των Εγγεγραμμένων στα Κανάλια που διατηρούν στο δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο της νεολαίας, YouTube, αυξάνουν με γρήγορο ρυθμό τα τηλεοπτικά δίκτυα πανελλαδικής εμβέλειας. Στο σύνολό τους τα Τηλεοπτικά Κανάλια της χώρας αύξησαν σε ποσοστό σχεδόν 10%, σε διάστημα τριών μηνών, τους χρήστες, οι οποίοι εγγράφηκαν ώστε να παρακολουθούν το νέο περιεχόμενο που αναρτούν στο YouTube.

Την μεγαλύτερη αύξηση, σε σύγκριση με την προηγούμενη μέτρηση του reforme.gr, καταγράφει το E TV, με ποσοστό 28,91%, αν και το κοινό του καναλιού στο YouTube είναι αρκετά περιορισμένο. Μεγάλη είναι και η αύξηση για τον ALPHA που ξεπερνά το 15%.
Δημοφιλέστερο τηλεοπτικό κανάλι στο YouTube παραμένει τον μήνα Οκτώβριο το MEGA με 82.898 Εγγεγραμμένους. Ακολουθεί, με σημαντική όμως διαφορά, ο APLHA με 48.078 Εγγεγραμμένους. Στη τρίτη θέση βρίσκεται το STAR με 32.988 και πολύ κοντά ο ΣΚΑΪ με 31.539 Εγγεγραμμένους. Στην πέμπτη θέση έρχεται ο ΑΝΤ1 με 17.839, στην έκτη το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV το οποίο δεν ξεπερνά τους 1.500 Εγγεγραμμένους και τέλος το E TV με μόλις 816.

Το reforme.gr δεν συμπεριλαμβάνει στις μετρήσεις την ΝΕΡΙΤ γιατί αυτή την στιγμή το κανάλι λειτουργεί ως συνέχεια του μορφώματος της ΔΤ την δημιουργία και λειτουργία της οποίας έχουν καταδικάσει οι Ενώσεις Συντακτών.

τηλεοπτικά κανάλια, μέτρηση, εγγεγραμμένοι, metrics, youtube, tv, reforme

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s