Αλλάζει σελίδα το Instagram

Screen-Shot-2016-03-28-at-7.13.01-PMΣε αλλαγές αναμένεται να προχωρήσει το Instagram το επόμενο διάστημα ακολουθώντας ουσιαστικά την πρακτική του Facebook αλλά προσφάτως και του Twitter. Έτσι λοιπόν ο αλγόριθμος αλλάζει και τα posts που θα εμφανίζονται μπροστά σας δεν θα ακολουθούν μια χρονολογική σειρά αλλά θα είναι αυτά που το Instagram κρίνει ότι θέλετε να δείτε περισσότερο!

Πριν ακόμη η εταιρία κάνει πράξη τις προθέσεις της, έντονες είναι οι αντιδράσεις για τις επικείμενες αλλαγές. Όχι τόσο από τους κατόχους προσωπικών λογαριασμών αλλά κυρίως από επιχειρήσεις που διατηρούν επαγγελματικούς λογαριασμούς και ανησυχούν ότι το περιεχόμενό τους δεν θα είναι πλέον ορατό στους υπόλοιπους χρήστες του δικτύου. Ήδη λοιπόν έχουν αρχίσει εκστρατείες ενημέρωσης προς τους ακολούθους τους προκειμένου να τους πείσουν να ενεργοποιήσουν τις ειδοποιήσεις τους, ώστε να ενημερώνονται για κάθε νέο post.
Πολλοί ωστόσο θεωρούν ότι πρόκειται για μια πετυχημένη πρακτική που δεν πρόκειται να βλάψει τις εταιρίες που αξιοποιούν το συγκεκριμένο δίκτυο για την προώθησή τους. Πάντως στο βάθος πρέπει πάντα να βλέπουμε και το συμφέρον του ίδιου του Instagram που θέλει να αυξήσει τα έσοδα του μέσω της δυνατότητας διαφήμισης που προσφέρει στους χρήστες του!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s